Opasna ljubav 12 i 13 epizoda

Opasna ljubav / Mlečni put / Samanyolu

Opasna ljubav 12 i 13 epizoda

By  | 

mqdefaultOpasna ljubav 12 i 13 epizoda

Melek i Zulal se raspravljaju.Melek smatra da je Zulal to ispričala, jer je htela da je ponizi.Zulal joj govori da je to učinila za njeno dobro jer nije želela da propusti takvu šansu zbog ljubavi koja se nikad neće ostvariti.Melek besna izlazi iz kuće.Evset je prati.Halil je jako zabrinut za svoju kćerku.Evset moli svoju kćerku da nikad ne prizna svoja osećanja Nedžatu .Za to vreme Nedžat uživa na večeri sa svojom sestrom.

Nedžat dolazi kući i shvata da nešto nije u redu.Zulal kaže da je on za svekrivu i da nije trebao da se vraća.Nedžat je iznenadjen i pokušava od tetke da sazna šta se dešava, ali ne dobija odgovor.Odnos izmedju Evset i Halila nije dobar jer je izmedju njih stalno njena prošlost i njena prva ljubav.Halil za to zna, ali to ne može da podnese.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Prikazan je flešbek kako je Evset želela da se uda za mladića za koga je roditelji nisu dali i sa kojim je već imala odnose.Evsetin brat je želeo da ga ubije, njih dvoje su se borili oko pištolja i Evsetin brat je tako umro.Videvši smrt svog sina Evsetin otac doživljava infarkt i i on umire.Evset je za sve nesreće krivila svog izabranika koji je u zatvoru proveo 20 godina i koji je sada izašao iz zatvora i misli da je Melek njegova kćerka.

Nedžat i Zulal odlaze na žurku.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *