Optužena - 20. epizoda - Reem je odlučna da se osveti Welidu

Libanonske serije

Optužena – 20. epizoda – Reem je odlučna da se osveti Welidu!

By  | 

Optužena – 20. epizoda – Reem je odlučna da se osveti Welidu

20: Reem pita Welida za zdravlje, ovaj veli da je bolje kada je vidio. Ona veli kako je smatrao ludom zadnji put kada su se vidjeli. Zašto se sada promijenio? Zagrli sestru i prizna da joj je mnogo nedostajala. Upita Najibe zar joj nije rekla da je samo porodica dočeka, aludirajući na to da Welid to nije. On shvati i upita zar nije on porodica. Ona je odlučna da mu se osveti. Ulazi u majčinu sobu i rasplače se. Welid dolazi u radnju i plače. Reem kaže Najibe, bratu i sestri da se spakuju, doće kod nje u Bejrut. Lyn odlazi kod profesora.
Kasnije, Reem, Lyan i Haled se sastaju u restoranu. Reem upita Lyn zašto je tako tužna. Mogu biti prijateljice, viđaju se česti. Lyn priznaje da od kada je prvi put vidjela, svidjela joj se. Reem vidi Ishana i prisjeti se svega, kako je izabrao nju, May i Suhu da idu u fabriku..

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!