Optužena - 20. epizoda - Reem je odlučna da se osveti Welidu

Libanonske serije

Optužena – 20. epizoda – Reem je odlučna da se osveti Welidu!

By  | 

Optužena – 20. epizoda – Reem je odlučna da se osveti Welidu

20: Reem pita Welida za zdravlje, ovaj veli da je bolje kada je vidio. Ona veli kako je smatrao ludom zadnji put kada su se vidjeli. Zašto se sada promijenio? Zagrli sestru i prizna da joj je mnogo nedostajala. Upita Najibe zar joj nije rekla da je samo porodica dočeka, aludirajući na to da Welid to nije. On shvati i upita zar nije on porodica. Ona je odlučna da mu se osveti. Ulazi u majčinu sobu i rasplače se. Welid dolazi u radnju i plače. Reem kaže Najibe, bratu i sestri da se spakuju, doće kod nje u Bejrut. Lyn odlazi kod profesora.
Kasnije, Reem, Lyan i Haled se sastaju u restoranu. Reem upita Lyn zašto je tako tužna. Mogu biti prijateljice, viđaju se česti. Lyn priznaje da od kada je prvi put vidjela, svidjela joj se. Reem vidi Ishana i prisjeti se svega, kako je izabrao nju, May i Suhu da idu u fabriku..

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site