Dadi je prepisala svu imovinu Ragavu, Balrađ pali testament!

Indijske Serije

Pardes Mein Hai Mera Dil (63. ep.) 1.02.2017. – Dadi je prepisala svu imovinu Ragavu, Balrađ pali testament!

By  | 

Dadi kaže Viru da to što je bila stroga prema njemu bilo je za njegovo dobro. Uvek je za njega želela najbolje. Mnogo ga voli, zna to, zar ne? Vir joj ironično kaže da zna, trebalo bi nagradu da dobije. Jako dobro glumi. Svakoga kontroliše tom pričom da je to za njegovo dobro, e pa dođavola sa tim! Ko je ona da mu kaže šta je za njega najbolje? On ima prava na svoj novac. Rešila je da ga oženi tom jeftinom konobaricom! A šta je sa njegovim izborom? Ko je ona? Dadi ga ošamari. Ovaj se razbesni i pita je da li je to njena ljubav, stalno šamara. Loše ih tretira. Sumnja da ih uopšte voli. Dadi je uplašena.

Nena plače, pođe. Ragav je zaustavi i kaže joj da on nije kukavica. On radi ono što ona želi, a želela je razvod. Nena mu odgovori da će mu dati razvod i osloboditi ga, neka ide Sanđani. Ragav je upita da li je poludela, Sanđana se udaje za njegovog brata. Nena mu prebaci kako on nije zaboravio da je Sanđana izabrala Vira, a ne njega i zato sad iskaljuje bes na druge. Zato hoće da mu ona da razvod braka? Neka joj odgovori! Ragav odgovori da on misli na njeno dobrostanje. Nena mu odbrusi da laže, ne ume on na druge da misli. Želi da je izbaci iz svog života kako bi on mogao da nastavi dalje, zar ne? Ona sedne uplakana. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site