Pinjara Khubsurti Ka – 162. epizoda – Mega je u dosluhu sa Omkarem!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Pinjara Khubsurti Ka – 162. epizoda – Mega je u dosluhu sa Omkarem!

By  | 


Pinjara Khubsurti Ka – 162. epizoda – Mega je u dosluhu sa Omkarem!
Majura ode kući i suprotstavi se Megi pred svima. Optuži je da je otela Taru. Mega negira da je to uradila. Govori da joj je tražila novac jer je samo htela da vrati isti zelenašima, a i trudna je. Šankar nazove Majuru i kaže joj da se odmah vrati kući jer Omkar sumnja da ona ima nešto sa Tarinim nestankom, a i doveo je Nišine roditelje tu (jer se oni pretvaraju da su Majurini/Najanini roditelji). Majura se vrati u Omkarevu kuću. Omkar je pozvao policiju i imaju nalog za Najanino hapšenje. On traži da se izvuče priznanje od njenih roditelja po svaku cenu. Najan se pravda da nije otela malu i da je isto zabrinuta. Ona čuje kako pozornici maltretiraju Nišine roditelje i izjavi da je ona Majura, Tarina majka, i da je nije kidnapovala.
Neko ostavi Taru pred Akilešovom kućom i on je presrećan uvede unutra. Mala se osvesti.
Omkar govori pred svima kako je to Majura, njegova supruga koju je napustio, te da je siguran da je mala u kući njenih roditelja. Majura dobija poziv od Akileša, ali se javi Manđiri. Akileš kaže da je mala kod njih kući. Svi požure tamo. Tara priča kako ju je Pari Ma pitala da se igraju žmurke, kako se sakrila, a onda joj je jedan čika dao čokoladicu pa je zaspala. Kad se probudila zatekla je dedu i ostale kraj nje. Majura se pravda i veli da je sve to Omkareva spletka. Omkar veli da će podneti krivičnu prijavu protiv nje, te da njeno mentalno stanje nije dobro. Pokazuje njene rezultate policiji i odvodi malu odatle. Majura neutešno plače. Mega je teši i govori da je pričala sa nekom prijateljicom advokatom, naćiće neki izlaz. Majura je grli i moli za oproštaj. Mega joj oprosti. Majura joj čestita na trudnoći i kaže da će se nekako snaći za novac koji duguje. Mega odlazi odatle. Stiže obaveštenje od suda da Majura ne sme da prilazi Tari. Majura seda u rikšu i zatiče Omkara kako se zahvaljuje Megi što mu je rekla istinu i što je otela Taru i tako mu pomogla da razotkriju Majuru. Majura je sada u očima suda kriminalac i nijedno dete nije bezbedno uz nju. Majura je u šoku. Kraj epizode

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno