Pinjara Khubsurti Ka – 192. i 193. epizoda

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Pinjara Khubsurti Ka – 192. i 193. epizoda

By  | 


Pinjara Khubsurti Ka – 192. i 193. epizoda
192. epizoda
Omkar juri Višaku po vili. Ona ga provocira. Sanđaj, Majura, Šankar i policija stižu u vilu. Oni čuju Višakin vrisak. Sanđaj ugleda Omkara kako vuče neki džak, a kasnije ga svi zateknu sa krvavom ciglom u ruci. Po travi se vide lokve krvi. Omkar se ne seća šta se desilo i ne zna gde je Višaka. Govori da ništa loše nije uradio. Policija ga uhapsi.
Kasnije, Majura ode da ga poseti, veruje mu da je nedužan. Omkar udari policajca i pobegne, ali kolima ga udari pomoćnik komesara policije – Ragav Šastri (nov lik u seriji). Uhvati ga i tuče. Majura brani Omkara. Ragav joj se učini poznatim. On se iznenadi kad je ugleda. Kraj epizode
193. epizoda
Ragav i inspektor Pandi pronađu ženski leš u dvorištu vile. Lice joj je unakaženo. Telo biva poslato na autopsiju, ali pretpostavlja se da je to Višaka. Omkar je rešen da dokaže da je nevin i moli Majuru da mu veruje. Majura reši da ga podrži.
Ragav pokušava da slomi Omkara i ispituje ga. On kasnije pita Majuru kako može da veruje Omkaru koji je uništio toliko života, uključujući i njen. Majura brani Omkara i govori da je to deo njegove prošlosti i da nikoga ne bi ubio. Kraj epizode

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno