Pinjara Khubsurti Ka – 197. epizoda

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Pinjara Khubsurti Ka – 197. epizoda

By  | 


Pinjara Khubsurti Ka – 197. epizoda
Ragav isprovocira Omkara i namesti da izgleda kao da ga je ovaj napao. On glumi pred Majurom, kaže kako je dobro što je naišla jer bi ga u suprotnom Omkar ubio. Majura želi da popriča sa Omkarem, ali Raghav dopusti da se samo Mega vidi sa njim jer navodno jedino ona ima dokumente koji to dozvoljavaju. Ragav se pravi fin i kaže Majuri da samo zbog nje neće podneti krivičnu prijavu protiv Omkara.
Omkar kaže Megi da ga je Ragav provocirao kako bi se pobili i da kaže Majuri da mu ne veruje.
Majura se kasnije vidi sa Omkarem koji joj ispriča da ga je Ragav provocirao i da je hteo da ga prikaže u lošem svetlu. Majura mu kaže da je Ragav morao da ga uhapsi jer bi ga u suprotnom ubili lovci na glave. Omkar joj prebaci da ga je zbog prijatelja koga poznaje samo dva dana isporučila policiji, ali se Majura ljuti i negira to. Bude li saznala da je on kriv za Višakinu smrt smestiće ga iza rešetaka. Omkar joj kaže da ona ne ume da proceni ljude kako treba. Pogrešila je u proceni Nila, Višake, a sad i Ragava. Majura mu kaže da je lepo rekao i da može slobodno i svoje ime da doda na tu listu. Ragav je u pravu, on se ne može promeniti. Omkar se poseče kao znak zakletve da neće ćutati ni ostati miran sve dok ne dokaže svoju nevinost. Ragav je zadovoljan razvojem događaja. On ode kući gde su svuda po njegovoj sobi izlepljene Majurine slike, a ima i njen snimak. Opsednut je njom i rešen je da je oženi. Kraj epizode

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno