Poreklom sa sunca - 15.-Shi-jin i Dae-youg su mrtvi

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Kineske serije

Poreklom sa sunca – 15. epizoda – 1. dio – Shi-jin i Dae-young su mrtvi?!

By  | 

Poreklom sa sunca – 15.-Shi-jin i Dae-youg su mrtvi

Shi-jin čeka da Mo-yeon ispuni njegov otpusti list. Kada ga ona doveze do auta, on je pita da sluša i pusti snimljeno njeno priznanje. Ona ga pusti i on počne kolicima niz brdo da ide i prevrne se. Ona požuri da vidi ima li kakve štete na kolicima. Shi-jin istakne da je ona opasna po sve sa točkovima i da treba da izbjegava javne prevoze, zbog sigurnosti građana. Dae-young izvede Muyng-joo da jedu iako ima kamen izraz lica i samo zuri u nju dok ona jede. Ona ga konačno upita da kaže zašto je doveo, ali on ne kaže ništa, samo je mislio da izgleda mršavo. Ona ga pita za objašnjenje- da li su raskinuli ili su se samo posvađali? Da li su u procesu raskidanja? On samo kaže da je on u procesu da ide do Yoon Muyng joo. Ona pita da li zaista namjerava da živi život kao običan radnik i on potvrdi da to znači da će oni biti zajedno.

Ona ne misli da on izgleda baš srećno zbog toga i ponudi da prekine sve veze sa ocem tako da mogu biti zajedno, a on može ostati u vojci. Dae-youngu se ne sviđa ideja, ali vidi zašto njen otac ne dozvoljava da bude zet. Ona govori da razumije, ali to čini da ga ona mrzi. On samo ode. Ona veli da sledećeg puta očekuje konkretan odgovor da li raskidaju ili ne.
Njen otac i dalje ima Dae-youngov otpusni zahtjev na stolu i gleda u njega nezadovoljno. Shi-jin piše Mo-yeon i govori da bi volio da ćurne kada ona kaže da se priprema za krevet. Ona ga nazove perverznjakom i prekine mu, ali oglasi se zvono i to je Shi-jin sa pivom u ruci, razočaran što je još obučena. 😀

Picture source: www.dramabeans.com
(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno