Poreklom sa sunca - 15.-Shi-jin i Dae-youg su mrtvi

Kineske serije

Poreklom sa sunca – 15. epizoda – 1. dio – Shi-jin i Dae-young su mrtvi?!

By  | 

Poreklom sa sunca – 15.-Shi-jin i Dae-youg su mrtvi

Shi-jin čeka da Mo-yeon ispuni njegov otpusti list. Kada ga ona doveze do auta, on je pita da sluša i pusti snimljeno njeno priznanje. Ona ga pusti i on počne kolicima niz brdo da ide i prevrne se. Ona požuri da vidi ima li kakve štete na kolicima. Shi-jin istakne da je ona opasna po sve sa točkovima i da treba da izbjegava javne prevoze, zbog sigurnosti građana. Dae-young izvede Muyng-joo da jedu iako ima kamen izraz lica i samo zuri u nju dok ona jede. Ona ga konačno upita da kaže zašto je doveo, ali on ne kaže ništa, samo je mislio da izgleda mršavo. Ona ga pita za objašnjenje- da li su raskinuli ili su se samo posvađali? Da li su u procesu raskidanja? On samo kaže da je on u procesu da ide do Yoon Muyng joo. Ona pita da li zaista namjerava da živi život kao običan radnik i on potvrdi da to znači da će oni biti zajedno.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ona ne misli da on izgleda baš srećno zbog toga i ponudi da prekine sve veze sa ocem tako da mogu biti zajedno, a on može ostati u vojci. Dae-youngu se ne sviđa ideja, ali vidi zašto njen otac ne dozvoljava da bude zet. Ona govori da razumije, ali to čini da ga ona mrzi. On samo ode. Ona veli da sledećeg puta očekuje konkretan odgovor da li raskidaju ili ne.
Njen otac i dalje ima Dae-youngov otpusni zahtjev na stolu i gleda u njega nezadovoljno. Shi-jin piše Mo-yeon i govori da bi volio da ćurne kada ona kaže da se priprema za krevet. Ona ga nazove perverznjakom i prekine mu, ali oglasi se zvono i to je Shi-jin sa pivom u ruci, razočaran što je još obučena. 😀

Picture source: www.dramabeans.com
(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site