Poreklom sa sunca - 16. epizoda - KRAJ SERIJE..

Kineske serije

Poreklom sa sunca – 16. epizoda – KRAJ SERIJE – 3. dio!

By  | 

Ja-ae odlučuje da vidi šta je zaista u fajlu zbog čega je Sang-hyun nervozan.

Puno je slika jedne osobe – nje. Sang-hyun dotrči do nje i govori joj da se odmori i da zna da je pogledala njegov tajni folder. Govori joj da je voli od kada su bili djeca. Ona misli da je on sažaljeva, ali on govori da je zaista voli. Ona govori da će mu priznati ili šta već kada mu vrati sav dug. Otrči da “zaradi novac” smješkajući se stidljivo.
Mo-yeon nazove svoje novo auto “Veliki brat” , govori da je uplašena da ga vozi s obzirom da samo lomi auta. Sa Shi-jinom odu da operu auto. Ona izađe i poprska ga vodom i daje mu svoj kaput, paleći se da mu je odjeća providna, kao što je on njoj jednoj.
Dae-young i Myung-joo ručaju u bazi i on se žali da ga ona maltretira – udara ga u stopalo ispod stola. Ona mu daje pozivnicu za Ye-hwino i Danielovo vjenčanje i cijeli medicinski tim je pozvan u Kanadu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Dae-youg je zbunjen, mislio su da su već vjenačni, Myung-joio mu objasni da su se prestvarali da bi ona dobila politički azil. On je upita da li je zaista pročitala njegovo pismo i kad ona kaže da nije, on je nazove kukavicom. Dae-young nastavi i priča šta je u pismu: ” Ako čitaš ovo pismo, kukavice, ono će ostati kao bolna uspomena. Nemoj mi oprostiti i koliko sam mislio na tebe, želim ti srećan život. Volim te svim svojim srce, Yoon Myung-joo. To se nikada neće promjeniti, bio živ ili mrtav.” Ona ne može da vjeruje da je zapamtio pismo i otvori i pročita.

Picture source: www.dramabeans.com
(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site