Porodica - 14. epizoda - 2. sezona!

Aile / Porodica

Porodica – 14. epizoda – 2. sezona!

By  | 

Nakon što je uništen stol Sojkanovih, Aslan pokušava da okupi svoju porodicu. Kupuje marinu kako bi započeo novo poglavlje u svom životu. S druge strane, Devin je odlučna da prekine brak sa Aslanom nakon cijene koju je platila. Zato je unajmila advokata za razvode. Video koji je procurio na internetu tokom otvaranja marine doveo je do ponovnog otvaranja rana koje zacjeljuju. Sve zanima odgovor na isto pitanje, ko je pustio video u javnost.
Nakon snimka koji je procurio, Devin se nalazi u primorskom gradu, daleko od svih. Međutim, ona neće moći pobjeći samo od jedne osobe: Aslana. Aslan je pokušava uvjeriti da mogu ponovo postati porodica i da može izliječiti Devinine rane. Međutim, Devin teško zaboravlja cijenu koju je platila za tu ljubav. Nastaje veliki obračun na donatorskoj večeri Hulijinog udruženja. Pošto je saznao da već dugi niz godina živi u laži, Džihan se sada svom snagom suprotstavlja Sojkanovima. Odlučan je da natjera svoju porodicu da plati za ono što mu je već ukradeno. Bolna istina koju Devin saznaje o sebi navodi je da ponovo raskine sa Aslanom. Devin se nalazi na ključnoj prekretnici. Ili će ostati, ili će otići.
Aslan, koji dobija važne vijesti od uticaja na Sojkanove, preduzima mjere da zadrži svoju porodicu na okupu.
Život svake osobe će se nepovratno promijeniti u zavisnosti od odluke koju donese.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *