Porodica - 7. epizoda!

Aile / Porodica

Porodica – 7. epizoda!

By  | 

Nakon svađe za stolom, Aslanov i Devinin brak našao se pri samom kraju. Par dolazi do krajnje tačke – razvoda, Devin pakuje svoje stvari i napušta kuću.

Aslan, posvećen poslu, ugovara prodaju kockarnice u inostranstvu. Međutim, to ga dovodi do suočavanja sa svojim poslovnim partnerom Serhatom Koruzadeom.

S druge strane, Hulija ne podržava ovakvu Aslanovu odluku. Ona sarađuje sa Ibom kako bi održala lošim njegov odnos sa Koruzadeom. Ona takođe saznaje za Jamurinu vezu sa Serhatom.

Za to vreme, Devin se odmara od klinike, što najviše pogađa Džihana, koji je svoje seanse htio da nastavi tamo.

Iako se Aslan i Devin susreću nakon nekoliko nedjelja zbog neočekivanog događaja, ne čine ništa da se pomire. Ali, te noći, njihova veza će ponovno biti stavljena na probu zahvaljujući njihovim uzajamnim osjećanjima. Aslan poludi i dolazi do rasprave. Devin priznaje da ga voli i Aslan je poljubi 

Serhat počinje da prati Jamur, koja je jedini svjedok njegovog ubistva u Izmiru. Uz Atijevu pomoć Serhat pronalazi Jamurinu kućnu adresu. Jamur sada čeka velika borba.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sa druge strane, Hulija, koja dobije dokaze koji su joj potrebni o Jamurinoj prošlosti, otkriće istinu, a to će cijelu porodicu, a posebno Aslana i Devin, dovesti u novu opasnost.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *