Porodica - 6. epizoda!

Aile / Porodica

Porodica – 6. epizoda!

By  | 

Aslan planira romantičnu večeru nasamo sa Devin. U noći koju provode zajedno, Devin dovodi Aslana licem u lice sa stvarnošću s kojom se do sada nije mogao suočiti, a to će preokrenuti ravnotežu.

Devin pita Aslana da li je plakao kada mu je otac umro. On se nasmije, to je Jusuf Sojkan zabranio. Muškarci ne plaču. Ona ga pita da li je bar ostavio neko pismo ili poruku. Vidimo Aslana koji vadi iz sefa pismo.
Sa druge strane, Hulija govori Devin da mora da postavi granicu između sebe i posluge, ne može kao snaha porodice da se tako ponaša. Devin joj stavi do znanja da poštuje njihove vrijednosti, ali neće ići protiv svoje slobode. Džihan dolazi kod Devin i ljut je, bio je pokvaren, a ona ga je sada uništila.

Nakon požara, Ibo se ponovno sukobljava s Aslanom.

Aslan se suočava sa svojim najvećim strahom – pismom koje mu je otac, Jusuf Sojkan, ostavio. No, nije samo Aslan potresen sjećanjima na svog oca. Džihan s istim osjećanjima kuca na Devinina vrata. Devin će pomoći Džihanu u tom pogledu, no Aslan će biti povrijeđen.

S druge strane, Ati nastavlja sa sprovođenjem mračnog plana koji je osmislio bez Aslanovog znanja. Zbližava se sa Džejlan na zabavi.
Osoba koju Jagmur upozna na istoj zabavi uzrokovaće otvaranje mračnih stranica iz prošlosti i za Jagmur i za Sojkane.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


I dok velika svađa između Devin i Hulije tokom porodične večere najavljuje predstojeću oluju, nasuprot Devin pojavljuje se Aslan, kojeg nikada prije nije upoznala. A sada je red na Devin da se suoči s njim. On joj govori da se izvini njegovoj porodici!

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *