Porodica - 21. epizoda!

Aile / Porodica

Porodica – 21. epizoda!

By  | 

Devin, koji se nakon nekoliko mjeseci konačno prepustila ljubavi, iznenada se nađe na najvećem ispitu u svom životu. Dok se Aslan u bolnici bori za život, Devin odlučuje pronaći osobu ili ljude koji pokušavaju oduzeti život čovjeka kojeg voli. Međutim, tim putem neće ići sama. Najveća bol u njihovim životima spaja Huliju i Devin. Dok se dvije žene bore leđa uz leđa za ovaj cilj, one kreću za strijelcem koji je ranio Aslana. Pitanje je, ko je inicijator ovog incidenta? Ilijas? Džihan? Nedret i Bedri? Ili Ibo?

Dok poruka pronađena u Ibinoj sobi, čije se liječenje nastavlja kod kuće, povećava Hulijinu sumnju, Devin se suočava s Bedrijem u marini. Shvatanje da je Bedri neko ko može učiniti sve za svoje ambicije dodatno potpiruje Devinine sumnje.
Dok Bedri nastavlja provoditi planove koje je uspostavio s Nedret; Ilijas, koji je uspio spasiti svoju kćerku iz zatvora u Aslanovoj odsutnosti, bavi se važnim problemom. Saznajemo da je Bedri Ilijasov sin.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Džihan, još jedno ime na popisu osumnjičenih, poduzima prvi korak ka zbližavanju porodice sa Serap. No, na dan vjenčanja čeka ih opasno iznenađenje.
Kako se krug sužava, strijelac je na kraju uhvaćen. Hulija i Devin zasuču rukave kako bi otkrili ko ga je platio. Ipak, strijelca neće biti lako natjerati na razgovor.

Kada Devin vlastitim metodama dođe do istine, ostaje samo jedno pitanje na koje treba odgovoriti: Je li bi ostavili na životu osobu za koju ste znali da će prije ili kasnije ubiti nekoga koga volite više od svog života?
Ibo oduzima sebi život, a Aslan izlazi iz bolnice. Hulija, Devin i Aslan sjede jedno pored drugog i drže se za ruku, vrijeme je da se ujedine protiv neprijatelja.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *