Porodica - 22. epizoda!

Aile / Porodica

Porodica – 22. epizoda!

By  | 

Kako počinje nova era za Sojkane, Aslan i Devin nastavljaju živjeti svoju ljubav tamo gdje su stali. Devin daje prijedlog za koji misli da će biti dobar za oboje nakon svega što se dogodilo; početak terapije za parove. Hulija poduzima akciju kako bi povratila svoju staru moć. Njen prvi korak biće da vrati zemljište seoske kuće.

Izašli su rezultati Devininih testova da se vidi može li zatrudnjeti. Devin odlazi iz bolnice bez daha. Saznavši za saradnju Bedrija i Ilijasa, Aslan smišlja plan kako bi se njih dvojica međusobno sukobili.
Saznavši da imaju priliku postati roditelji, Aslan i Devin donose novu odluku o svom životu. Kad dođe taj dan, odgajat će svoju bebu u novom, vlastitom domu. Dok Aslan preduzima akciju kako bi pronašao ovu kuću svojih snova, par ovu odluku dijeli sa porodicom.

Suočena s mogućnošću gubitka sina, Hulija se razboli pred svima. Devin misli da je Hulijina situacija psihološka, a Aslan, s druge strane, vjeruje da se njegova majka služi emocionalnom manipulacijom.
Džihan saaznaje da je Hulija poslala ubicu na njegovo vjenčanje. Slamajući njezinu moć, najveću lekciju daće Huliji, koja je krvlju pokušala pokvariti njegov najsretniji dan.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


S druge strane, Ilijas je saznao da je Bedri njegov sin. On daje Nedret jedan dan. Dok to vrijeme ne istekne, Nedret mora objasniti Bedriju istinu.
Aslan i Devin započinju terapiju za parove. Dok je terapija sabotirana Aslanovim pričanjem o zločinu, Devin će shvatiti da njegov posao nije nimalo lak. S druge strane, Aslan konačno pronalazi kuću u kojoj želi živjeti s Devin.

Organizuje se oproštajna večera za stolom Sojkanovih. Međutim, Hulija je odlučna ne izgubiti svog sina Aslana, kojeg voli više od svog života.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *