Porodica - 24. epizoda!

Aile / Porodica

Porodica – 24. epizoda!

By  | 

Dok Devin oplakuje očevu smrt, najveću podršku dobija od Aslana. Međutim, kada se otkrije da postoji sumnja na ubistvo u Ergunovoj smrti, počinje nova borba za Aslana i Devin. Aslanovo istraživanje ukazuje na dvije osobe koje su mogle uzrokovati Ergunovu smrt, Hulija i Ergunov bivši partner Sermet.

Potresen mogućnošću da je Hulija imala udjela u onome što se dogodilo, Aslan se nađe na najtežoj  dilemi u svom životu. 

U potrazi za istinom, s ovim ogromnim teretom na leđima, Aslan pronalazi Ergunovog partnera. Devin, s druge strane, nastavlja svoje istraživanje o Huliji.

Hulija, koja se počela pripremati za predstojeće predsjedničke izbore fondacije Sevdem, na ovim izborima ima velikog rivala, Nedret. Nedret, koja misli da je Hulija imala prste u Ergunovoj smrti, neće taj incident ostaviti na miru.

Džihan pokušava biti dobar prema Serap koja je pala u veliku depresiju. Shvativši da Serap ima veliku tajnu o Sojkanovima, Džihan nastoji izliječiti rane žene koju voli. S druge strane, Bedri kreće u potragu za tajnom koju njegova majka čuva o prošlosti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Aslan i Devin dolaze do kraja svog istraživanja. Pokaže li se da je njegova majka odgovorna za ovaj ncident, Aslan će morati donijeti najtežu odluku u životu. 

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *