Porodica - 25. epizoda!

Aile / Porodica

Porodica – 25. epizoda!

By  | 

Aslan i Devin koji nastavljaju terapiju za parove, odluče otići na odmor sami. Međutim, Seherino stanje se pogoršava kako bolest napreduje. Nakon ove vijesti, par svoj odmor pretvara u porodični događaj na kojem će proslaviti i Seherin rođendan. No, Seher ima posljednju želju: vidjeti Džihana i Serap na ovaj praznik.

Dok se Aslan drži podalje od ove ideje, Hulijin stav postaje mnogo oštriji. Ova Hulijina reakcija pojačava sumnju da Serap zna nešto o njezinoj prošlosti. Ova sumnja navodi Aslana i Devin u akciju. 
Džihan odlučuje povesti Serap i pridružiti se porodičnom odmoru kao iznenađenje. Serap, s druge strane, počinje provoditi svoj tajni plan poravnanja prošlih računa. Džihan, koji želi izliječiti rane voljene žene, traži pomoć Aslana i Devin kao posljednje sredstvo. Oni provode noć zajedno. Razgovor s Devin te noći bit će dobar za Serap.
Tokom ovog praznika Hulija dobija informaciju koja će Nedret satjerati u kut. S druge strane, vrijeme je da se Bedri obračuna s Ilijasom nakon što sazna što se dogodilo njegovoj majci.
Ono čemu je svjedočila tokom odmora povećava Serapinu usamljenost. Sve vodi do neizbježnog kraja. Na Seherinoj rođendanskoj večeri konačno se otkrivaju godinama čuvane tajne. Što će se dogoditi za ovim stolom, duboko će potresti cijelu porodicu a posebno Aslana, Devin i Džihana.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *