Porodica mog oca 51. epizoda!Suzan i Kemal dožive nesreću!

Porodica mog oca-Babam ve ailesi-Family secrets

Porodica mog oca 51. epizoda!Suzan i Kemal dožive nesreću!

By  | 

Porodica mog oca 51. epizoda!Suzan i Kemal dožive nesreću!

Fadil zove Tamera i govori mu da nije uspeo da izvrši zadatak, nije uspeo da uguši Suzan.Kemal odlazi iz bolnice.Ibo priznaje Hasret svoja osećanja.Nilgun je ljuta što je Kemal ostao uz Suzan i jasno mu to stavlja do znanja.Kemal joj objašnjava da nikada nikog nije ostavio u teškoj situaciji i da ne može ni Suzan.Govori joj da će izvesti Suzan iz bolnice, odvesti je kući i vratiti se.Nilgun kaže da ne zna koliko ga još može čekati.

Tamer kvari kočnice na Kemalovom automobilu i poziva Madjide, kaže da će ovog puta sve biti u redu.Kemal i Suzan sedaju u automobil i idu autoputem.Tamer ih prati kako bi se uverio da je ovog puta sve u redu.Kemal shvata da kočnice ne rade, ubrzo skreće sa puta.On i Suzan su dobro.Suzan je uplašena i u panici.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site