Porodica moga oca 18. epizoda!Nilgun shvati da je Suzan želela ubiti Kadira!

Porodica mog oca-Babam ve ailesi-Family secrets

Porodica mog oca 18. epizoda!Nilgun shvati da je Suzan želela ubiti Kadira!

By  | 

Porodica mog oca 18. epizoda!Nilgun shvati da je Suzan želela ubiti Kadira!

Kemal dovodi Nilgun i decu u Istanbul.Suzan sazna za njihov dolazak i gde odsedaju i besna odlazi tamo.Kadir i Hasret odlaze u obilazak grada.Suzan dolazi na Nilgunina vrata i ulazi u stan.Nilgun joj kaže da je nije pozvala unutra.Suzan joj ironično kaže da joj ne treba njena dozvola da udje u svoj stan.

Suzan vredja Nilgun i pokušava da sazna razlog njenog dolaska u Istanbul.Isprovocirana Suzaninim rečima Nilgun govori da će se udati za Kemala.Suzan je besna i vredja je, kaže da Mert nije doživeo nesreću nikad je Kemal ne bi zaprosio.Nilgun joj priznaje da je došao u Adanu kad je saznao da imaju decu i da ju je zaprosio, da su njena deca tada imala samo po 5 godina.Nailgun kaže da ga je odbila jer nije želela da uništi nečiji dom.Suzan povredjena Nilguninim rečima govori da nije trebala da dozvoli da njen sin izadje živ onog dana iz operacione sale.Nilgun shvata da joj je Suzan želela ubiti sina, pita je da li Kemal za to zna.Suzan potvrdi.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site