Povezanost 32. epizoda!

Povezanost-Vulsat

Povezanost 32. epizoda!

By  | 

Povezanost 32. epizoda!
Salih na potpuno novi način objašnjava Azizu pravu vrednost Satranc-ı Urefa. Zatim ga ostavlja samog kako bi pročistio sumnje s puta po kojem ide. Vrata od Salih babine radnje su nakon svega zatvorena za Aziza. Vrata zatvorena za Aziza nisu samo vrata koja zatvaraju put istine, već zatvaraju i vrata ljubavi. Sa Faikovim insistiranjem, ljubav između Feride i Aziza ulazi u preokret.Oni moraju naći minijaturu, a istovremeno moraju naći i način kako da uklone prepreke koje stoje pred njima i njihovim porodicama.

Tahsin, koji želi pokazati moć i snagu holdinga, pritišće dugme kako bi stekao potpunu kontrolu. A najbrži i najkraći put da dođe do Aziza je Feride. Međutim za Feride će biti veliki udarac kada sazna da je njen brat Firat sklopio savez sa Nehir.

Dok Kerem pripema veliko iznenađenje za svoju porodicu, on upada u Bulentovu zamku. Mora se nastaviti braniti od svog dede koji se igra s njegovim umom i srcem. Sa potpuno neočekivanim potezom pronalazi novog partnera i opet se počinje baviti tajnama iz prošlosti.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site