Povezanost 33. epizoda!

Povezanost-Vulsat

Povezanost 33. epizoda!

By  | 

Povezanost 33. epizoda!
Aziz odlučuje da igra sa otvorenim kartama. Kako bi podigao zavjesu tajni koja iza sebe krije tajne prošlosti, jer je prepreka između njega i Feride, on otvoreno izaziva Tahsina. Kada Aziz ode vidjeti oca sa dedinim autom, Tahsin shvata da je Aziz taj koji je preuzeo kontrolu nad onim što mu je povereno i shvata da nije tako jak kao što je mislio.

Nakon što su našli minijaturu, Feride i Aziz kreću drugim putem. Baš kao skriveno značenje u pesmi i u minijaturi, ljubav između Feride i Aziza je na pragu još jednog testa pre nego što budu u stanju dostići svoje spajanje. Da bi dovršili zadatak od Nedžmi, moraju se oslanjati jedno na drugo. Pored toga moraju još ubediti i Kerema da obavi svoj deo zadatka.

Keremm čini sve što može kako bi se njegova porodica ujedinila,ne može izbeći još jedno suočavanje sa svojim dedom Bulentom. Sada Bulent ima jak adut u rukama s kojim može Kerema napraviti svojom marionetom i naterati ga da radi šta on hoće, a to je Anet. Kerem bes i ljutnju oseća i istresa je na Firatu. I jasno daje do znanja da neće oprostiti onima koji mogu nauditi njegovoj porodici.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site