Presuda - 56. epizoda!

Turske Serije

Presuda – 56. epizoda!

By  | 

Operacija koju vode Eren i Ilgaz je izvršena i Ridvanov ubica je pronađen mrtav, a šef mafije je uhapšen. Međutim, Pars je nestao i niko ne zna gdje je on. Ostavio je samo poruku da daje otkaz. Derja je očajna što nema vijesti o njemu. Ilgaz je odustao od razvoda i govori Ceylin da će se boriti za nju jer je voli.

Ona govori da se ništa neće promijeniti, ali on govori da joj daje vremena da im da šansu. Osman zamoli Ceylin da ga preporuči advokatu. Ona ugleda Ozge u jako lošem stanju, preplašenu i uplakanu. Prati je i ona joj priznaje da je ona ubila Ridvanovog ubicu, nije se nimalo kajao za svoje djelo. Ceylin je smiruje i obeća joj da će joj pomoći, rješavaju se pištolja. Dokazi na mjestu zločina upućuju na Ozge i Ilgaz obavi razgovor sa njom.

Ceylin govori Ilgazu da moraju ostaviti posao po strani, na poslu nisu muž i žena, a kući će zaboraviti na posao, tako jedino mogu uspjeti. Vraćaju se kući, poljube i pomire. Ujutru, Eren obavijesti Ilgaza da imaju poklapanje DNK Ozge sa DNK koji je pronađen na mjestu zločina. U međuvremenu, mafija dolazi kod Ozge, a ona bježi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *