Presuda - 6. epizoda- Pred Ilgazom je težak izbor!

Turske Serije

Presuda – 6. epizoda- Pred Ilgazom je težak izbor!

By  | 

Saznanje da joj je sestru ubio njen najbliži prijatelj Engin nanosi neopisiv bol Ceylin. Bijesna je i željna osvete. Odlučna je u namjeri da ga ubije. Iako se ispostavilo da je Ilgaz u pravu sa nagađanjima, on ne može da podnese da je gleda slomljenu i donosi jednu odluku.
Kako bi smirio Ceylin, a i dokazao da je Engin ubica, Ilgaz smišlja plan djelovanja. Pars ostavlja svoja osjećanja prema Ceylin po strani i optuži je za nezakonito prikupljanje dokaza. Odlučan je da je ukloni sa radnog mjesta. Štaviše, Ilgaz je primoran da svjedoči kao svjedok toga.
Ceylin i on se suočavaju licem u lice. On je primoran da lažno svjedoči, a to se kosi sa svim onim što je on. Yekta nastoji sakriti zločin svog sina, a Zafer je slomljen oslobađanjem Çinara. Toliko je pun osvete da je spreman da se odrekne svog života. Ta njegova odluka zauvijek mijenja sudbinu dvije porodice. Ceylin i Ilgaz zajedno tragaju za dokazima protiv Engina, a sa druge strane nailaze na prepreke koje im Pars postavlja. Ilgaz ne želi da je povrijedi, ali isto tako ne može ni lagati, nije nikada lagao. Ali ukoliko kaže istinu, Engin će se izvući, a Ceylin stradati.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *