Presuda - 8. epizoda- Çinar je ubio Ceylininog oca!

Turske Serije

Presuda – 8. epizoda- Çinar je ubio Ceylininog oca!

By  | 

Ceylin smatra da je došao kraj njenoj borbi koju je krila od svih, od trenutka kada je saznala da je Engin ubica njene sestre. Slijedi joj težak i mučan razgovor sa njim.
Ona misli kako može sve bez Ilgazove pomoći, ali zahvaljujući njegovom predviđaju, slijedi potpuno drugačiji slijed događaja. Metin zatiče Çinara krvavih ruku i shvata da se nalazi pred velikim životnim izborim: biti na strani svog sina ili na strani poštenja i pravde. Pars odlučuje pronaći način da se približi Erenu, Ceylin i Ilgazu.
Yekta štiti svog sina, ali shvata da se polako krug ljudi za nju i njenu porodicu smanjuje. A Ceylin i Ilgaz su primorani da sarađuju da bi pobjedili Yektu. Çinar je ranjen i Metin i Ilgaz i Ceylin ga voze u bolnicu, ne sluteći da se u gepeku nalazi tijelo njenog oca Zafera.

U potrazi za načinima da dokažu da je Engin ubica, Ceylin i Ilgaz shvataju da imaju neka osjećanja jedno prema drugom koje ne mogu ni sami sebi priznati. Metin otvara gepek i tijela nema.
Engin na sudu izjavi da on nije ubio Inci već njegov otac.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *