Presuda - 81. epizoda!

Turske Serije

Presuda – 81. epizoda!

By  | 

Ilgaz je pronašao pravog ubicu. Osjećaj krivice zbog presude djetetu ostavlja ga između savjesti i pravde. Džejlinin novi slučaj izgubljenog djeteta će povećati trenutne tenzije s Ilgazom.

Štaviše, povjerenik koji radi na slučaju je Džejlinin bivši momak Fırat. Odnos Ilgaza i Džejlin će se naći u situaciji u kojoj nikada prije nije bio testiran.

Kubilaj, novoimenovani šef policije, promijeniće ustaljeni poredak svima, a posebno Erenu. S druge strane,  Ertugrul, novi glavni tužilac imenovan u zgradu suda, donosi nove promjene.

Merdan je otišao za novcem koji je Kadir sakrio. Sada mora što prije pronaći novac i dostaviti ga onima kojim je potreban. Na tom putu on i Osman nađu se u velikoj poteškoći.

U opasnosti je veza između Džejlin i Ilgaza, koju su razvili uprkos svim svojim protivrječnostima. Dok je njihov brak, koji je već bio testiran oštećen eskalacijom njihovih profesionalnih svađa, sada je prekriven nepoznanicom iz Džejlinine prošlosti. Ovog puta biće teže nego ikada riješiti se tamnih oblaka koji su se nadvili nad njima i ponovno stati jedno uz drugo.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *