Presuda - 86. epizoda!

Turske Serije

Presuda – 86. epizoda!

By  | 

Idžlalina iznenadna posjeta i prijetnje na Merdžanin rođendan iznenađuju Džejlin. Njihovi prošli putevi s Yektom iznenada su se urušili u njihove profesionalne živote poput noćne more. Ona mora učiniti sve što može kako bi sebe, a posebno svog partnera na kojeg je Idžlal usmjerila pažnju, opravdala za prošlost i sadašnjost.

Incident koji se isprva čini kao običan sudski slučaj, pogodiće Ilgazov dnevni red poput bombe, s velikim misterijama iza sebe. S druge strane, slučaj ubista prijavljen policiji dovoljno je snažan da šokira sve.

Dok Erena privlače pasivne dužnosti u policijskoj stanici stići će poznato lice i on će se iznenada naći u središtu svih zbivanja. Kako bi donekle dokazali Činarovu nevinost, Merdan i Osman započinju vlastitu istragu.

Ovo istraživanje će ih staviti u avanturu kakvu nisu očekivali. Dok se Ilgaz muči oko svog dosjea i Džejlin na svoj način pokušava počistiti za svima i poboljšati svačiji život, nisu svjesni plana sudbine. 

Tugče koja spašava djevojku od grupe momaka koji su je pokušali silovati, na kraju biva uhvaćena od strane njih, dok djevojka pobjegne.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *