Presuda - 83. epizoda!

Turske Serije

Presuda – 83. epizoda!

By  | 

U ratu sa sobom, Džejlin je odlučila prihvatiti se onakvu kakva jeste. Sve što se ne kaže na vrijeme izaziva napetost i nepovjerenje između nje i Ilgaza. Štoviše, sada i tužiteljica Iklal stoji tik do njih, sa svom misterijom Ilgazove prošlosti.

Misterija iza Kadirove smrti uskoro će biti otkrivena. Prvo ime koje tužiteljica Iklal vidi kao osumnjičenika i naređuje operaciju će šokirati sve. Džejlin, koja želi što prije otkriti istinu, izabraće opasne puteve i ostaviti sebe i Yektu u teškoj situaciji.
Ostavši sam u situaciji koju nikada nije želio, Činar se suočava sa suprotnim zahtjevima onih u udruzi. Događaji samo što nisu izašli i brzo se proširili oko njega. S druge strane, dok se jedna po jedna mreža odnosa u Jigitovoj porodici otkriva, otkriće tajnog svjedoka imaće neočekivani uticaj na slučaj.
Veza Džejlin i Ilgaza, koja je ojačala u raznim teškim uslovima i situacijama, na pragu je sasvim druge prekretnice. Rane koje se mogu izliječiti stalno se ispituju s onima koje su potisnute. Dok su se njih dvoje mogli izliječiti u svakoj teškoći, sudbina im sprema testove koje nisu očekivali.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *