Presuda - 88. epizoda!

Turske Serije

Presuda – 88. epizoda!

By  | 

Ilgaz zajedno sa policijom pronalazi Tugčino mjesto zločina te istražuju sve detalje. I najmanji dokaz, koji pronađu, bilo kakav komadić informacije, odvešće ih na mjesta koja nisu očekivali.

Osobito je i mobiliziran ured za ubistva sa svim svojim jedinicama. Eren je odsječen od policije i svih mogućih vrućih situacija. Uz sav bijes, paralelno mora provoditi istragu svoje kćerke.

Za razliku od svih zatvorenih vrata, on pronalazi širom otvorena vrata koja čekaju da mu pomognu.
Samo je pitanje vremena kada će anonimni napadači preuzeti obrazac za Erena.

Džejlin, također želi sudjelovati u istrazi, zajedno s Yektom. Sredstva koja pronađu jedinstvena su za sebe, neovisno o policiji, promijeniće tok događaja. Osim toga, Yekta će saznati i suočiti se s izvorom Idžlaline mržnje koja će biti neočekivana, kako za njega, tako i za tužiteljicu Idžlal.
Džejlin i Ilgaz, na različitim stazama, udružuju snage kako bi punom brzinom ušli u detalje incidenta. Međutim, ono što oni ne znaju, je, da je treći put već ušao u igru.
Na kraju dana, svi isprepleteni putevi spojiće prema Tugče, koja čeka u svom bolesničkom krevetu, nesvjesna svega.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Eren nalazi jednog napadača, muči ga i tuče i od njega saznaje za umiješanost doktora.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *