Presuda - 89. epizoda!

Turske Serije

Presuda – 89. epizoda!

By  | 

Džejlin, Ilgaz i ljudi koji su ih pratili u policijskoj postaji mislili su da je Tugče u opasnosti i požurili su u bolnicu. Samo je pitanje vremena kada će se suočiti s kriminalcem za kojeg uopšte ne znaju, a koji se može infiltrirati među ljude koji su najbliže uz Tugče.

Policija sa svim svojim jedinicama danonoćno radi za kolegicu Tugče. S druge strane, Eren je odlučan ići do kraja snagom koju dobija iz saradnje s Efeom.

Za Yektu, koji brzo izlazi iz depresije, postoje dvije osobe s kojima se mora suočiti, Idžlal i Lačin. Dok Yekta pokušava probiti led s Idžlal, on će promijeniti svoje planove protivnapadom na Lačin.

Dok Osman polako ide ka svom putu iz snova sa Zumrut, Ajlin također slijedi Zumrut na svoj način. Džejlin i Ilgaz, koji su prevalili dug put kako bi rasvijetlili što se dogodilo Tugče i uhvatili odgovorne, ubistva povezana s incidentom neizbježno su dovela do jedne osobe, Erena. Džejlin i Ilgaza čeka veliki ispit u vezi njihovih najboljih prijatelja.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *