Presuda - 95. epizoda - KRAJ SERIJE!

Turske Serije

Presuda – 95. epizoda – KRAJ SERIJE!

By  | 

Nema prevod za 94. epizodu.

Epizoda počinje sa Džejlin i Ilgazom koji nakon što je u dvorištu kuće u koju su otišli na odmor pronađeno tijelo razgovaraju o svojoj sudbini.

Džejlin je uznemirena jer ih stalno prati smrt i loše stvari i podsjeća Ilgaza da je sve započelo sa smrću njene sestre. Ilgaz joj govori da je dobra stvar u svemu tome što su se upoznali, vjenčali, dobili kćerku.

Priča se seli na početak same serije, ali sa izmijenjenim okolnosti. Indži nije mrtva već je u kontejneru pronađen leš djevojke koja ke prethodnu noć bila sa Ilgazom.

Ilgaz upoznaje Buse(djevojku koja je nađena mrtva u kontejneru) i odlazi sa njom kući. Između njih se ništa nije desilo i Ilgaz je u pola noći otišao.

Džejlin je prijetila Buse i uhapšena je. Derja kao glavni tužilac vodi slučaj i Ilgaz kako se nalazi tragovi postaje glavni osumnjičeni pored Džejlin. Njih dvoje se upoznaju i zajedno pobjegnu kako bi saznali ko im je smjestio.

Provode zajedno vrijeme i poljube se. Baš tada dolazi jedan čovjek i uperi pištolj u njih. Saznaje se da je on otac momka koji je ubio i zakopao djevojku u dvorištu i njegova žena sudija je molila Ilgaza za pomoć, ali se on držao pravde.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Otac je želio da Ilgaz osjeti kako je biti nepravedno osuđen, ali Ilgaz govori da njegov sin nije nevin. Ovaj upuca i Džejlin i Ilgaza i oni zajedno umiru.

Vraćamo se na početak gdje Ilgaz i Džejlin pričaju o sudbini. Odluče da se vrate sa Merdžan, Yektom i Erenom u Istanbul.

Eren je postao glavni, Parla u Parizu, Činar i Defne zajedno studiraju, Lačin, Ajlin i majka su otvorile salon, Yekta je uspješan pisac knjiga, Džejlin najbolja advokatica, a Ilgaz glavni tužilac i imaju pored Merdžan još dvoje djece.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *