Prkosna ljubav – 10. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 10. epizoda

By  | 

Prkosna ljubav – 10. epizoda
Kamila grdi Alonsa što ju je lagao o svom tretmanu. Pita ga kako će rešiti svoj problem, ako nije izlečio impotenciju. Alonso joj kaže da nije nastavio terapiju jer je doktor rekao da je sve ona kriva.
Dionisio obaveštava Kamilu da je Danijelova žena umrla, a čileanski zakon kaže da ako je prošlo godinu dana od nestanka osobe, ona se smatra zvanično mrtvom. Alonso veli da će Kamila za godinu dana imati svu imovinu.
Leonsio govori Nataliji da je voli i da bi njih dvoje mogli da budu u vezi. Ona mu jasno kaže da je ne zanima i traži da je poštuje.
Kamila izlazi iz taksija i Danijel (Andres) joj otvara vrata. Ona je iznenađena.
Isadora kaže Alonsu da mora da otkrije da li je za njegovu impotenciju kriva Kamila ili on. Ona i Dionisio su iznenađeni kada im Kamila kaže da je otišla na ručak sa prijateljima. Isadora ljutito govori Alonsu da bi malo trebao da povede računa o svojoj ženi, umesto što se opija.
Kamila govori majci da joj nedostaje stric i da bi volela da upozna njegovog sina.
Danijel (Andres) dolazi na “La Malkeridu” da potraži posao.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *