Prkosna ljubav – 8. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 8. epizoda

By  | 

Prkosna ljubav – 8. epizoda

Kamila kaže Alonsu da je njihov brak bio greška i da žive u laži, ali on odgovara da je siguran da to Vivijana mlati. Prebacuje Kamili da je oduševljena njom jer je tako liberalna. Kamila mu kaže da Vivijana ne zna šta se dešava između njih i da nije dete kojim se može manipulisati. Potom mu predlaže da oboje razmisle da li ima smisla ostati u tom braku. Agustina govori Kamili da se njena svađa sa mužem čuje po celoj kući. Kamila joj se izvinjava i doda da je već umorna od stalnih prepirki. Kamila se izvinjava Vivijani zbog Alonsovog stava, a Vivijana joj kaže da je sve u redu, ali da je očigledno da ima bračnih problema. Kamila odgovara da je to istina, ali da ne želi tako lako da odustane. Boriće se za svoj brak. Dionisio odlazi kod Abrahama da ga zamoli da izda smrtovnicu za Danijela Diaza Akoste, ali Abraham to ne može učiniti jer nema tela. Kaže mu da će, ako pronađe Danijela živog ili mrtvog, lično obavestiti porodicu Monterde. Alonso kaže Agustini i Kamili da je Dionisio nazvao iz Čilea i da želi da ih vidi sledećeg dana. Alonso zaključuje da vest nije dobra.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *