Prkosna ljubav – 9. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 9. epizoda

By  | 

Prkosna ljubav – 9. epizoda
Kamila saopšti Isadori, Alonsu i Dionisiju da će sačekati dok se Danijel ili njegova žena ne pojave da im preda nasledstvo.
Piedad je uznemirena jer joj je Luz Marija rekla da će ostati u gradu. Rekla joj je da se ne žali kasnije kada je ujak Leonsio dočeka sa pojasom.
Dionisio uznemireno kaže Isadori da je Alonso umalo pokvario njihov plan svojim komentarima. On joj kaže da će Kamila uskoro dobiti vest da su Danijelova žena i sin umrli. Isadora ga pita da li su ozbiljno bolesni, a on joj odgovara da to nije pitao, ali ne veruje da će Kamila to ispitati.
Ribari spasavaju Danijela iz mora. On je bez svesti.
Alonso govori advokatu Baseri da će izgubiti mnogo novca, a advokat mu odgovara da neće jer sve rade po propisima.
Kamila se poverava Vivijani da nikada nije imala intimne odnose sa Alonsom jer je on impotentan. Ponekad se oseća krivom zbog toga. Vivijana veli da nije ona kriva jer je prelepa žena i da bi svaki muškarac bio oduševljen da izađe sa njom.
Danijel sebe naziva Andres Duarte. On odlazi na imanje „La Malkerida“ da vidi Kamilu, siguran da je ona kriva za smrt njegove žene i sina.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *