Prkosna ljubav – 6. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 6. epizoda

By  | 


Prkosna ljubav – 6. epizoda
Agustina poludi kada čuje šta je Kamila odlučila. Dionisio joj kaže da je to slučajnost, da ona mora službeno otputovati u Čile i usput razgovarati sa Danijelom i saznati koji su njegovi planovi u vezi sa nasledstvom. Kamila govori Alonsu da se Dionisio dobrovoljno javio da razgovara sa Danijelom. Alonso se uznemiri jer smatra da Dionisio ne treba da pregovara sa Danijelom već on. Kamila ga pita zašto se toliko uznemirio jer je ona rekla Dionisiju za njihov problem. Alonso se izvinjava Kamili što je vikao na nju i kaže joj da je bio kod specijaliste. Zamoli je da ponovo spava sa njim. Kamila mu kaže da to njegovo lečenje nije pomoglo. Alonso ljutito kaže svojoj majci da je Danijel zvao i tražio Kamilu. Ona odgovara da mora da spreči njihov kontakt jer ne želi da Danijel uzme sve što imaju i pokvari im planove. Advokat Limon kaže Danijelu da je imanje La Malkerida promenilo broj telefona. Kaže mu da je poslao i nekoliko mejlova, ali da nije dobio nikakav odgovor. Abraham pristaje da poseti Danijela u pritvoru samo da bi mu rekao da je Mirijam umrla i da će ostati u zatvoru dokle god je živ.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *