Prkosna ljubav - 21. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 21. epizoda

By  | 

Prkosna ljubav – 21. epizoda
Alonso kaže majci da sve izmiče kontroli, da su dosad napravili previše grešaka, a osim toga je jako glupo što su u celu priču uključili i Leonsija nudeći mu mnogo novca. Isadora odgovori da je to bio jedini način da izbegnu da ih sveštenik optuži. Doda da će učiniti sve kako bi ostvarili svoj cilj. Savetuje mu još i da zamoli Kamilu za tri miliona pezosa kako bi mogli da isplate Leonsija.
Kamila i Andres primete da je otac Baldomero doživeo nesreću. Andres govori Kamili da ode po pomoć dok on pokuša pomoći svešteniku. Andres primeti da su na sveštenikovom vozilu tragovi boje koja odgovara boji Alonsovog automobila.
Natalija govori Andresu da je Isadora lagala jer sveštenik zna za umrlicu. On (sveštenik) je išao da razgovara sa Alonsom i Isadorom.
Andres otkriva Rafaelu da su pokušali ubiti oca Baldomera jer on zna da je Danijel (Andres) živ. Ne veruje da je odao njegov pravi identitet.
Isadora govori Dionisiju da je očajna i da će se zato sledeći put sama pobrinuti da reši problem. Dionisio odvrati da je siguran da je već i pre ubila neke ljude.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *