Prkosna ljubav – 17. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 17. epizoda

By  | 

Dionisio ljutito kaže Isadori da se seća da mu je rekla da su problemi između Kamile i Alonsa rešeni. Isadora odgovara da joj je to rekao Alonso. Dionisio joj kaže da je njen sin počeo da se meša u njihov plan i ako mu postane prepreka, moraće da ga ubije. Isadora ga upozorava da se ne usudi da dira njenog sina. Leonsio ošamari Luz Mariju, a Andres (Danijel) ga upozorava da ne sme udarati ženu ispred njega, bez obzira da li je ta žena njegova nećaka ili bilo koja druga. Leonsio ga upozori da su mu dani u La Malkeridi odbrojani i da ne može da radi šta hoće jer ga je Kamila tamo unajmila. Andres odgovara da ne zna s kim ima posla i da se ne plaši. Kamila mu kaže da ne može da ima ljubavne sastanke sa svojom devojkom tokom radnog vremena. Andres je pita da li joj smeta što gubi vreme ili što ljubi neku drugu. Kamila se uznemiri i odgovori da se neka pravila moraju poštovati. Isadora upozorava Alonsa da će, ako ne reši problem sa Kamilom, završiti u zatvoru, a ona neće učiniti ništa da mu pomogne. Vivijana joj kaže da Andres nije u vezi sa Natalijom i da je ona sve izmislila. Vivijana takođe savetuje Kamili da na sve gleda pozitivno jer Andres nema devojku, a ona će uskoro biti slobodna.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site