Prkosna ljubav – 60. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 60. epizoda

By  | 

Prkosna ljubav – 60. epizoda
Pablo je uspešno operisan, van životne opasnosti i brzo će se oporaviti.
Isadora zahteva da joj Alonso kaže da li je umešan u napad na Andresa Duartea. Alonso priznaje da je naredio Leonsiju da preplaši Andresa. Isadora ga izvređa i govori mu da Andres zna da je Leonsio povezan s njima i verovatno sa Danijelom.
Aron nazove Dionisija, lažno se predstavi kao Danijel Diaz Akosta i kaže mu da se iznenadio kada je saznao da je Andres (a zapravo Danijel) u bolnici. Nada se da on nije odgovoran za napad. Doda i da u Andresa ima poverenja i da je bolje da iz bolnice izađe živ, inače će Dionisio završiti u zatvoru. Dionisio odgovori da on nije ništa učinio, da Andres takođe radi sa njim i da želi znati ko je krivac. Aron mu kaže da zna da je to učinio jedan od njegovih ljudi.
Lekar kaže Kamili da, iako je Andresova operacija bila uspešna, moraju da sačekaju da vide da li će Andres preživeti.
Luzma priznaje Pablu da ga voli.
Kamila govori Dionisiju i majci da će večerati sa Marijanom i da će je on dovesti kući. Ona zahvaljuje Marijanu na podršci i poveri mu da Andres nije samo njen vozač, već da su njih dvoje u vezi i da je on ljubav njenog života.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site