Prkosna ljubav – 35. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 35. epizoda

By  | 

Prkosna ljubav – 35. epizoda
Kamila govori svojoj majci i Dionisiju da će, nakon što je saznala sve o Danijelu, sama doneti odluke i moli ih da se ne mešaju. Dionisio je uznemiren, misli da bi Agustina trebalo da je ubedi da nije u pravu. Oseća da Kamila zapravo ima nešto protiv njega.
Alonso i Isadora se zabrinu kada im Agustina kaže da je Danijel Diaz Akosta živ i da je bio u restoranu.
Isadora besno vređa Alonsa pred Kamilom zbog njegove veze sa Himenom. Neka pokaže svoju muškost Kamili, a ako želi da nastavi vezu sa Himenom, trebalo bi da to uradi van imanja La Malkerida.
Bruno pokušava da provali u Vivijaninu kuću, Aron ga zaustavlja i govori mu da ga je Vivijana već tužila zbog provale. Doda da živi sa njom i savetuje mu da ode ako ne želi da pozove policiju. Bruno besno odgovara da je Vivijana bila i da će uvek biti njegova.
Danijel govori Vivijani da mu treba neka vrsta izgovora jer ga je Dionisio pozvao da upozna Hulijana. Ako ode tamo, Hulijan će ga prepoznati.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *