Prkosna ljubav – 34. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 34. epizoda

By  | 

Prkosna ljubav – 34. epizoda
Marijano nudi Kamili da besplatno vodi njen ranč. Želi da joj pomogne. Ona mu se zahvaljuje i kaže da ne bi želela da ga iskoristi.
Kamila kaže Luzmi (Luz Marija) da još uvek ne razume šta joj se dogodilo. Luzma odgovara da su venčanje i njena ljubav prema Pablu sada prošlost. Ne želi više da priča o tome.
Dionisio veli Kamili da mu je njena mama rekla za probleme koje (Kamila) ima sa Alonsom. Nudi joj da zajedno prođu kroz računovodstvene knjige. Kamila mu se zahvaljuje na pomoći i kaže da je već našla drugog upravnika. Agustina joj kaže da ga otkaže i da će ranč biti u najboljim rukama ako ga Dionisio preuzme. Kamila ne želi da se predomisli. Ona obaveštava radnike da Alonso više nije upravnik La Malkeride i da se sa svim pitanjima i problemima obrate njoj, a ne njemu.
Rafael i Vivijana priređuju večeru u Kamilinu čast. Pozivaju i Agustinu, Dionisija i Himenu. Alonso i njegova mama nisu pozvani. Kamili ovo odgovara. Slikaju ih tokom večere. Kamila prepoznaje Arona (koji se pretvara da je Danijel Diaz Akosta) i govori im da je ovo njen rođak.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *