Prkosna ljubav – 72. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 72. epizoda

By  | 

Prkosna ljubav – 72. epizoda
Luzma ne može da oprosti Irene prevaru. Kaže joj da ide na psihoterapiju, a Irene joj tužna objašnjava zašto je to uradila. Svesna je da je ono što joj se dogodilo veoma ozbiljno i da su morali da joj pomognu.
Kajetano upita Rosio zašto je bila toliko uznemirena kada je saznala da će Kamila postati Albaranika. Ona odgovara da je razvedena i da joj je Danijel Monterde rođak, a niko u toj porodici nije srećan.
Policajac na imanju traži Himenu zbog krađe u Montereju. Isadora mu odgovara da je Himena bila tu, ali je otišla i niko ne zna gde je.
Dionisio pita Agustinu da li je Amanda udata i da li zna kako se zove Natalijin otac.
Pablo odlučuje da napusti imanje Buenaventura, a Marijano će zamoliti Kamilu da ga unajmi na La Malkeridi. Rosio ne želi da dopusti da Pablo ode.
Danijel govori Kamili da Osvaldo ne može da mu otkrije istinu o Dionisiju jer bi to značilo da bi odao tajnu, ali joj ispriča da se Amanda udala za čoveka po imenu Hektor Gutjerez, a to je zapravo Dionisio, koji je i Natalijin otac. Osvaldo takođe kaže Kamili da se Dionisio oženio njenom majkom da bi došao na La Malkeridu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *