Prkosna ljubav – 62. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 62. epizoda

By  | 

Prkosna ljubav – 62. epizoda
Dionisio podeli sa Alonsom i Isadorom da ga je Danijel Diaz Akosta zvao i zapretio da će ga poslati u zatvor ako Andres ne izađe živ iz bolnice. Isadora zaključuje da onda Danijel zna sve. Takođe je ljuta na njega (Dionisija) jer je dozvolio Himeni da im preti, pa čak joj je dao i novac. Dionisio je umiri da ne brine jer je Himena sama potpisala svoju smrtnu presudu.
Agustina govori Kamili da je sramotno što je provela noć u bolnici brinući se o vozaču. Stvarno joj ne ide u glavu kako je mogla da se zaljubi u njega. Kamila odgovara da je mnogo bolje biti sa siromahom nego sa biznismenom sumnjive reputacije, ali Agustina tvrdi da je Dionisio pošten i traži od nje da poštuje njen život i život njenog muža.
Fransisko se pojavljuje na imanju La Malkerida jer želi da razgovara sa Dionisiom ili Isadorom o punomoćju koje je Danijel potpisao. Ispostavilo se da je on Agustinin bivši muž i Himenin otac. Kamila mu kaže da je veoma čudno što je Danijelov otac, jer bi tada Danijel bio i Himenin polubrat.
Pablo govori Kajetanu da ne ide u inostranstvo, ali Kajetano misli da treba da ode zbog svega što mu se dogodilo.
Marijano nije spreman da odustane od Kamile iako je ona zaljubljena u Andresa, neće odustati od nje i boriće se za njenu ljubav.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *