Prkosna ljubav – 44. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 44. epizoda

By  | 

Prkosna ljubav – 44. epizoda
Rafael ljutito upita Danijela da li je već rekao Kamili o svom pravom identitetu, a on odgovara da je želeo u trenutku kada je Hulijan ubijen. Obećava da će joj reći istinu kada se oporavi, ali Rafael mu više ne veruje.
Bruno od Himene zahteva veliku sumu novca kako je ne bi prijavio policiji. Ako mu ne da novac, on će je strpati u zatvor.
Pablo je na La Malkeridi, zbog čega se Luzma se uplaši i zamoli ga da ode. Ulazi Leonsio i Pablo mu kaže da pomaže Marijanu, pa je došao po neka dokumenta. Leonsio upozorava Luzmu da ne želi da je vidi u blizini Pabla.
Kamila napušta bolnicu.
Dionisio otkriva Isadori i Alonsu da je angažovao stručnjaka da uđe u mejlove Kamile i Danijela kako bi saznali kada planiraju da se sastanu. Dionisio im još kaže da ne želi da ništa urade Kamili jer on ima plan da se Kamila i Danijel više ne vide.
Danijel pokušava da kaže Kamili ko je on zapravo.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *