Prkosna ljubav – 27. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 27. epizoda

By  | 

Prkosna ljubav – 27. epizoda
Danijel se kune na grobu oca Baldomera da će osvetiti njegovu smrt. Amanda govori Danijelu da je pre nego što je umro, otac Baldomero rekao da glavni krivac nije Alonso, već neko sa imanja. Danijel ukopča da je to Leonsio.
Danijel upozorava Leonsija da se prestane mešati u njegov život ili će policija saznati da je on bio u automobilu koji je izazvao nesreću oca Baldomera i da mu je to sveštenik lično rekao.
Himena odlazi na La Malkeridu, ali joj pukne guma i upoznaje Alonsa. Oni flertuju. Ona primećuje da je oženjen. On joj kaže da burmu nosi iz navike, ali njegov brak je farsa.
Kamila plače i priznaje samoj sebi da se osećala kao žena kada ju je Andres (Danijel) poljubio i shvati da je zaljubljena u njega. Andres (Danijel) otkriva Kamili da ga je zabrinula pomisao da je njen život u opasnosti. Priznaje joj da mu je taj poljubac mnogo značio. Kamila negira da je njoj išta značio, veli da on treba da zna svoje mesto na imanju.
Himena stiže na imanje i iznenađena je kada vidi Alonsa, saznaje da je on Kamilin muž.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site