Prkosna ljubav – 87. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 87. epizoda

By  | 

Prkosna ljubav – 87. epizoda

Komandant Huarez saopšti Agustini da je Himena podlegla opekotinama a da je Alonso preživeo, iako je njegovo stanje veoma ozbiljno. Isadora kobajagi sva skrhana veli da želi da ga vidi. Komandant Huarez joj kaže da je Alonso bez svesti i da je trenutno na operaciji. Ako preživi biće uhapšen i neće mu biti dozvoljeno da prima posetioce. Danijel zahteva da uz Alonsa uvek bude policajac i da ni njegova majka ne sme da ga poseti. Komandant Huarez kaže Danijelu da ne brine jer će Alonso biti čuvan i motren sve vreme.
Rosio se svađa sa Kajetanom jer bi on da bude uz Isadoru u bolnici, ubrzo podeli sa Refuhio kako misli da je njen muž opasno zagrejan za Isadoru.
Isadora, pretvarajući se da je skrhana, moli policajca da joj dozvoli da poseti Alonsa. Policajac odgovara da mu je naređeno da nikoga ne pušta u Alonsovu sobu.
Dionisio besno preti Isadori makazama, zna da je želela da se otarasi njega i Kamile, ali i Himene i Alonsa. Ona odgovara da su otmicu isplanirali Himena i Bruno, ali oni više nisu živi. Uverava ga i da Alonso neće izaći živ iz bolnice, a ona će se uskoro dočepati ranča La Malkerida i njih dvoje će se obogatiti. Dionisio konstatuje da je do sada sve išlo u njenu korist jer je samo Alonso kriv za sve, a ona je potpuno čista. Međutim, muči ga pismo koje je pokojni gospodin Danijel ostavio mlađem Danijelu, u kojem optužuje njega (Dionisija) i Alonsa da žele La Malkeridu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *