Prkosna ljubav – 52. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 52. epizoda

By  | 

Prkosna ljubav – 52. epizoda
Alonso i Danijel se potuku, a Rodolfo i Eleuterio uskaču da ih razdvoje. Danijel odbrusi Alonsu da se nikada više ne približi Kamili. Alonso misli da Kamila treba da stane na njegovu stranu jer je on i dalje njen muž, ali ona odgovara da je on prvi zaboravio da su bili u braku i da ju je Andres (Danijel) samo odbranio, što on zapravo nikada nije znao da uradi. Naređuje mu da zauvek ode. Himena smatra da Kamila treba da poštuje Alonsa i otpusti vozača koji se ponaša kao da poseduje sve, što podeli sa njom.
Alonso objašnjava majci da je bio veoma uznemiren jer je Kamila u zahtevu za razvod navela da je impotentan. Pokušao je da joj dokaže da nema pravo, ali je Luzma naišla i pritekla joj u pomoć. Jutros je otišao da se izvini Kamili, ali je odjednom vozač počeo da je brani kao muškarac koji brani svoju ženu, a njega je oterao sa ranča kao da je vlasnik. Posle svega što je čula, Isadora donosi zaključila da je on Kamilin ljubavnik. Alonso pobesni i ne može da veruje da će ga Kamila zameniti priprostim vozačem. Isadora pokušava da mu objasni kako može da iskoristi Kamiline greške u svoju korist i da izvuče finansijsku korist.
Agustina i Dionisio se vraćaju na imanje La Malkerida, a Dionisio objavljuje da je od sada on glava porodice i zadužen za imanje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *