Prkosna ljubav – 86. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 86. epizoda

By  | 

Prkosna ljubav – 86. epizoda

Isadora svojim terencem gura Alonsov auto u provaliju. Ona veruje da joj je sin korisniji mrtav nego živ.
Vivijana otkriva Kamili da je Danijel dao Alonsu ranč La Malkerida da bi je Alonso pustio.
Danijel zahteva da mu Isadora kaže gde joj je sin. Ona odgovara da je Alonso dovoljno star da ne zavisi od nje. Danijel je optužuje da je Alonsova pomoćnica. Preti da će uništiti i nju i Alonsa. Kajetano moli Danijela da ne viče na nju. Isadora glumi žrtvu pred Kajetanom i govori mu da su je svi optuživali za ono što je Alonso zapravo uradio, a Alonso je nije odbranio. Kajetano joj kaže da vozaču da priliku da je odbrani. Ona mu potom otkriva da Danijel nije vozač, već vlasnik La Malkeride.
Danijel ubeđuje Kamilu da je Dionisio umešan u njenu otmicu, jer je prevelika slučajnost što ju je baš on pronašao. Doda da mu je, kada je Dionisio mislio da je Andres Duarte, naredio da ubije Danijela Dijaza Akostu i čak mu platio da pohađa kurs streljaštva. Kamila mu kaže da će se suprotstaviti Dionisiju. Dionisio govori Kamili kako ju je on i našao. Kamila veli da je sumnjičava po pitanju njega zbog pisma koje je njen ujak Danijel ostavio Danijelu.
Komandant Huarez kaže Agustini i Isadori da su pronašli Alonsov terenac na dnu provalije i da je verovatno skrenuo sa autoputa i tu pao. Komandir doda i da je Alonso bio sa Himenom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *