Prkosna ljubav – 99. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 99. epizoda

By  | 

Prkosna ljubav – 99. epizoda

Otac Anselmo je iznenađen kada sazna da je Rosario Alonsova biološka majka. Ne želi da joj pokloni oproštaj dok ne prizna policiji šta je uradila.
Kamila otkriva Danijelu da se oseća užasno sada kada zna da su Himena i Alonso nastradali kao žrtve nečijeg plana.
Pablo ispriča Kamili da mu je Isadora naredila da rasproda svu stoku, želi da zadrži samo bikove koji su prethodno obećani kupcima. Marijano im kaže da će kupiti svu ostalu stoku.
Dionisio se uznemiri kada vidi fotografiju sa svog venčanja sa Agustinom i naredi da je uklone. I Isadora naređuje zaposlenima da uklone sve slike i postere koji imaju veze sa porodicom Monterde i da ih iznesu iz kuće.
Amanda priča Nataliji da je njen otac koristio ime Hektor kada se ženio i da je slučajno našla torbu u kojoj je bilo nekoliko pasoša. Svaki pasoš je imao drugačije ime, ali je slika uvek bila ista. Tako je ukopčala da je on umešan u poslove sa sumnjivim kompanijama i odlučila je da ga napusti.
Advokat Basera pokazuje Kamili i Danijelu dokument kojim Alonso ostavlja svoju imovinu njima (Kamili i Danijelu).

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *