Ptica ranoranilica 43. i 44. epizoda!

Ptica ranoranilica- Erkenci Kuş

Ptica ranoranilica 43. i 44. epizoda!

By  | 

Ptica ranoranilica 43. i 44. epizoda!
43 epizoda
Sanem ponovo prati Džana, te smišlja izgovor da je došla da vidi jednog prijatelja, te da je planirala otići.Džan joj daje jednu ponudu Sanemini roditelji preko komšinice saznaju za tu ponudu.Sanemin otac pita Sanem kako ga nije sram da joj daje takve ponude.
44 epizoda
Sanem nazove Deniz i govori da je Džan oteo i da se nalaze na moru, na jahti.Džan je posmatra i smeje se, on je želeo samo na miru da popiju čaj i razgovaraju. On se nakon toga vraća sa Sanem.Kada se vrate, dočekaju prijatelje koji se zaklinju da će ostati verni u prijateljstvu i ljubavi.Sanem i Džan im se pridružuju i zaklinju istom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *