Ramo 7. epizoda!

Ramo

Ramo 7. epizoda!

By  | 

Ramo 7. epizoda!

Ramo okuplja porodicu na sednici. Dan koji su čekali godinama konačno je došao. Za opstanak postoji samo jedan put – borba.

Dogan veruje da Ramo neće moći osvetiti svog oca, pa planira da se on osveti Alpaju. Zajedno s Šahinom ide u potragu za njim. Uprkos, Alpayovim prigovorima, “Adana Komisyon” dodeljuje Rami vrlo važnu isporuku nafte. Alpak, želi da Ramo pogreši. Kreće u akciju da pošiljka ne uspe.

Sibel je u mahali. Međutim, žene u kući je ne žele prihvatiti. Samo je Sebahat razume i dobro se ponaša prema njoj. Pričom Sebahat, Sibel odlazi u Raminu prošlost. Sibel otvara vrata prošlosti, za koja joj Ramo nikada nije rekao.

Primetivši pripreme u mahali, Sibel se zabrine za svoju porodicu. Sibel, izlazi pred Ramu, i od njega traži samo jedno. Šta Sibel traži od Ramo ? Da li će je Ramo poslušati?

Sve epizode serije Ramo

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site