Rangrasiya – od 14. do 17. ep. - Doktor pokuša da ubije Parvati!

Indijske Serije

Rangrasiya – od 14. do 17. ep. – Doktor pokuša da ubije Parvati!

By  | 

Rangrasiya – od 14. do 17. ep. – Doktor pokuša da ubije Parvati!

Prevela: Jeca 😀

14: U zatvoru, Rudra agresivno ispituje Parvati o švercu oružja. Tejawat okupi sve seljane u svojoj palati. Rudrin nadređeni viče na njega što nije brinuo o životima svojih kolega, već je samo želeo da se reši neprijatelja.

15: Rudra besno viče na sve seljane i ispriča im istinu o Tejawatu. Mamiji kaže Rudri da ne poznaje Parvati, što slomi Parvatino srce. Kasnije, Tejawat stigne u selo.

16: Rudra viče na Parvati što pokušava da spasi članove svoje porodice, kad su oni prekinuli sve veze sa njom. Parvati kaže Rudri da su njenu porodicu pobili ljudi iz BSD-a a očekuju pomoć od njih. Tejawat traži oproštaj od Parvatine tetke.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


17: Rudra, strahujući za Parvatin život, potrči u sobu u kojoj se ona nalazila. Kad stigne u sobu, onesvesti se zbog nepodnošljivog bola od povreda. Stražar koji stoji tu potrči da potraži pomoć. Stražar je šokiran videvši da je Parvati uperila pištolj u Rudru. Kasnije, u bolnici, doktor koji leči Parvati pokuša da je ubije.

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site