Rangrasiya – od 38. do 41. ep. – Rudra uceni Parvati!

Indijske Serije

Rangrasiya – od 38. do 41. ep. – Rudra uceni Parvati!

By  | 

Rangrasiya – od 38. do 41. ep. – Rudra uceni Parvati!

Prevela: Jeca 😀

38: Mohini objasni Sumeru razlog pričanja o Rudrinom venčanju sa Parvati. Parvati moli Dilshera da spreči ovo venčanje. Dilsher joj kaže da ne brine, Rudra će srediti sve kad se vrati. Sunehri čestita Parvati i Maitalee joj kaže da je Mohini tražila da pripremi spisak gostiju za venčanje.

39: Kad čuje da se objavi da je njegovo venčanje sa Parvati za deset dana, Rudra objavi da će se održati za četiri dana i Mohini će snositi troškove venčanja. Parvati ispituje Rudru za njegov motiv i kaže mu da je za nju zločin čak i pomisao na venčanje. Rudra zatraži od Parvati da prizna da je Tejawat prevarant i izdajica i neka potpiše izjavu protiv njega (Tejawata). Obeća joj da ako tako uradi, zaustaviće venčanje i odmah je pustiti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


40: Tejawatovi ljudi traže Parvati i dolaze do Sumera koji je potpuno pijan i pokažu mu sliku. Pijani Sumer ne prepozna Parvati. Dilsher pokušava da objasni Rudri da je njegova ideja da oženi Parvati pogrešna. Mohini opet ode kod Parvati i ispituje je.

41: Parvati ode kod Mohini da bi joj pomogla, ali iznenada shvati da je to što radi pogrešno, pa ode što razbesni Mohini. Sledećeg jutra, dekorater dođe i pita Rudru za dekoraciju. Rudra ga uputi na Mohini koju potom ismeva da je povezan sa njom od strane oba roditelja. Tejawat viče na svoje ljude jer su se vratili praznih ruku, bez Parvati.

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *