Ranjene ptice od 45. do 47. epizode!

Ranjene ptice-Yarali Kuslar

Ranjene ptice od 45. do 47. epizode!

By  | 

Ranjene ptice od 45. do 47. epizode!
45 epiyoda
Ajše se i dalje pretvara da je Džemalova devojka, ali to otkriva Melis, pa se Džemil boji da li će sve funkcionisati dok mu majka bude bila prisutna.Hulija sumnja da je Omer Levantov sin, te pokuša da sazna što više o Merjeminoj porodici.Levant dosta vremena provodi sa Omerom.
46 epizoda
Džemalova majka je oduševljena budućom snajkom, Džemil opčinjen njenom lepotom, a Ajše tužna što je sve samo igra.Durmuš je zabrinut zbog Kudretovog poziva.Melis govori Levantu da je i pored njegove zabrane Merjem ponovo napustila konak.
47 epizoda
Hulija se raspituje kod Kudreta gde je Efe, jer joj je on i pomogao da klinac pre par godina nestane.Durmuš odbija da kaže Kudretu gde je dečak.Melis pokušava da razjasni Merjem da je samo radnica u konaku i da ne treba da sanja ni o čemu većem.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site